Over

Los Tres Amigos zijn na hun zegetocht in Mexico City, waarin vele moeder- en grootmoederharten op hol sloegen en de Amigos tal van bruilofstfeesten om zeep hielpen door met de bruid aan de haal te gaan, gevlucht naar Holland alwaar ze politiek assiel hebben aangevraagd.

Het assiel is onlangs toegekend doch alweer ingetrokken na een mager optreden op een bruiloftsfeest waarbij amigo Don Juan zich per abuis aan de ambtenaar van de burgelijke stand vergreep. Momenteel hebben de amigos zich anoniem gevestigd in Nijmegen-Noord in afwachting van hun uitzetting.

10 Responses to Over

 1. El Deseo says:

  Signor El Deseo put you on YouTube. You must pay me 1.000.000 pesetas to remove it!

  https://youtu.be/-F3ypy0i4rI

  • El Manager says:

   El Deseo, heb meelij met ons.
   Alsjeblieft strijk over dos hartos en neem genoegen met 6 en een halve pesetas want dat is alles wat we hebben!
   Je mag ook wat artikolos gratis bestellen uit onze webshop. We hebben nog een grandioso sleutelbos en heel vers ondergoed.

   Groet, Hopende op uw begrip en medewerking,
   El Manager

  • El Deseo says:

   Thank you for the money! Never knew that 1.000.000 pesetas is equal to 10 eurocent.
   It’s removed and given to Don Ronaldo!

 2. Marjolein says:

  Beste amikoos,

  Mijn mama is een fen van u fooral van de poetifoos. Zei heeft een footoo van Roonaldoo onder haar kussen en papa wert daar boos ovur en nu is hei weg. Ik wil latur ook amikoo worden mach dat zonder snor?

  Marjolein (6)

  • DonJuan says:

   Beste Marjolein,

   Misschien mag ik eerst even met je mama praten, dan komt het verder wel goed. Dos Ronaldos is eigenlijk een niet zo heel aardige meneer. Het is beter dat mama even met mij afspreekt. En niks tegen papa zeggen, hoor!

   Don Juan

 3. G Wildertsz says:

  Ik erger mij mateloos aan het podium dat deze buitenlandse gelukzoekers op onze kosten in Nederland krijgen. Economische vluchtelingen die parasiteren op onze samenleving verdienen geen kans om de harten van onze fatsoenlijke, gehoorzame Hollandse huismoeders op hol te jagen. Het is een schande. We zijn in oorlog. Onze vijand draagt schaapskleren en hangsnorren. En ik vraag u: willen we meer of minder Amigos?

 4. imco marino says:

  TER OVERNAME: CD Amor y testes van Los Tres Amigos. Ik vind hem prachtig maar mijn man krijgt er uitslag van en mijn tekkel gaat janken, zelfs als ik hem met de koptelefoon beluister (niet mijn man of de tekkel, maar de CD).

 5. Pedro sin Bigote says:

  Een senor, een senor; een snor een snor.

 6. Lieke says:

  Jongens, jullie zijn bij mij altijd welkom!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

LosTr3sAmigos