Dom Pablo

Dom Pablo

Ze hebben me opgepikt uit mijn tehuis, een pak aangedaan en slepen me elke keer mee als ze moeten optreden.

Ik wil helemaal geen snor,
Ik wil helemaal niet zingen,
Ik wil helemaal niet dansen,
Ik wil helemaal niet aardig zijn tegen mensen,

Daar was ik voor in behandeling, en het ging de goede kant op. Totdat LosTres me wegrukten uit mijn tehuis en me een pak en snor aandeden. Nu zing en dans ik voor de jongere oudere vrouwmens van pak’m beet een jaar of 40-50. O was ik maar weer fijn in mijn tehuis.

11 Responses to Dom Pablo

 1. Sandra says:

  Handen thuis, bitch. Deze gast is voor mij.

 2. Conchita Jamon says:

  Laag, lager, laagst. How low can you go, mister Baritonnnnnnn?

 3. tamara says:

  Biew biew biew biew biew biew

 4. Brenda says:

  Love your lip solo in Goudgele Strand van Ameland

 5. Heidi says:

  Lieber Dom,

  Ich freue mich sehr auf deinen Auftritt am Tag der Lebenslieder, da ich deine Kinder mitnehmen werde und die mit eigenem Augen endlich euren biologischen Vater anschauen koennen. Willst du bitte meinem Favorit singen? Ich habe viele persoenliche Hohepunkte erlebt weil wir unse nachtliche Fiesta Mexicana machten. Hossa ! Hossa! Hossa! Hossa!

  Dir Heidi

 6. Sjef Geusens, kippenhouder te Lent says:

  Dom Pablo,

  Ik heb de dienstdoende wijkagent zondagmorgen jongstleden tevergeefs gebeld vanwege de overlast die u samen met uw zogenaamde El Manager aan mijn kippenhok heeft aangebracht, onder het uitroepen van “chickies, kom dan, chickies!”. Uw beider hanige gedrag heeft hen danig van de leg gebracht. U zou zich moeten schamen voor het een amigo onwaardige gedrag. Neem een voorbeeld aan uw collegae Dos Ronaldos en Don Juan die zich nooit zouden vergrijpen aan gevleugelde dieren.

 7. S. Salabim says:

  Dom Pablo,

  I moustache you something: how long is it?

 8. Don Jon says:

  Caro Pablo, het doet mij zeer veel pijntjes dat jai mai niet wile erkennen als jouw padre. Contact mij op en ik jou vertel intiemen details van jou madre zo dat jai zeker weet dat ik waar ben.

  Papa

 9. Prof. dr Aarsman says:

  Geachte heer Don Pablo,

  Met leedwezen vernam ik van uw problemen. Het doet mij deugd dat u op het podium de schijn weet hoog te houden van een opgewekte natuur en een soepel functionerend lijf. Uw aanmelding van vorige week is in goede orde ontvangen en zal discreet behandeld worden. Graag onderwerp ik uw darmflora en -fauna aan een nader onderzoek. U zult binnenkort een uitnodiging van ons ontvangen.

  Hoogachtend,

  Prof. dr A A Aarsman (u mag Aart zeggen)

 10. imco marino says:

  Ik vind deze beledigende opmerkingen echt niet kunnen. Don Ronaldo is een warm mens met soepele heupen. O wacht, ging het over Don Pablo? Sorry, dan heb ik niks gezegd. Mijn Tekkel is ook geholpen en sindsdien hebben wij geen hond meer aan hem.

 11. Pedro sin Bigote says:

  Cara don Pablo,

  Fijn dat je probleem met vrouwen is opgelost. Knap he, die medische wetenschap? Een kleine ingreep, maar dan heb je ook wat (of juist niet, ha,ha). Mooi dat je de hoge C weer kunt halen. Nu de W nog (ha,ha,ha). Mochten jullie weer eens in Nijmegen komen, laat het me weten. Dan sluit ik mijn vrouw op (ha, ha,ha, ha).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

LosTr3sAmigos