Don Juan

Don Juan

Don Juan heeft niet alleen zijn naam en zijn uiterlijk mee. Uit een poll onder de lezeressen van de glossy Midweek blijkt dat hij aanbeden wordt om zijn subtiele danspasjes. Don Juan: “Erg eervol allemaal, maar de meeste choreografieen komen van de hand van Don Ronaldo. Dat ik vanwege mijn soepele heupen alle aandacht krijg is dus niet helemaal fair.”

Dat Don Juan in het vakblad Hombres y Musica de grootste muzikale vernieuwer sinds The Beatles wordt genoemd, weerspreekt hij echter niet.
“Het is waar dat de andere Amigos geen enkel talent hebben voor muziek. Dat compenseer ik echter ruimschoots met mijn gave om liedjes te schrijven die je recht in het hart raken. Ach, we hebben allemaal zo ons eigen talent. Toch?..”

9 Responses to Don Juan

 1. Sylvia Hoofdkaas says:

  Don Juan, mag ik de door jou “geleende” vaseline een keertje terug? Mijn lippen zijn droog en mijn kunstschaatsen verroest. Vet irritant.

 2. tamara says:

  De kleur van uw giro-roze shirt doet me denken aan uw zuurstok, cara mia….

 3. Hannie M te N says:

  Moet ik morgen nou wel of geen jurk aan in de Jan Massinkhal? Don Juan zegt altijd: doe maar geen…

 4. Dr. X Eem, dermatoloog says:

  Willen alle vrouwen met wie Don Juan de afgelopen vier maanden heeft “verkeerd” even contact met mij opnemen? Zijn snorolie kan akelige allergische reacties veroorzaken aan lichaamsdelen die aan Don Juans snor zijn blootgesteld

 5. DonJuan says:

  O, ik ben thuis. Was een wilde nacht,hombres!

 6. DonJuan says:

  Weet iemand het adres van Don Juan? Hij heeft zijn kunstgebit en een bandana op mijn nachtkastje laten liggen.

 7. imco marino says:

  Don Juan komt er bij mij niet meer in, met of zonder snor. Twee maanden antibiotica en nog steeds rode vlekjes.

 8. Pedro sin Bigote says:

  Hombres,

  Het doet mij en mijn vrouw deugd dat Don Juan weer is teruggekeerd na jullie succesvolle wereldtoernee en vervolgens twee jaar op de vuilstortplaats van Santiago de Compostella te hebben doorgebracht. Ik begrijp dat zelfs zijn snor weer is ontluisd. Succes met het vervolg mannen, en Don Juan: kin omhoog en laat die sangria staan!

 9. Marguerita, Conchita, Esmeralda y Chiquitita says:

  Gelukkig, ze zijn er nog! Echte mannen… Niks gladgeschoren babyfaces, maar hombres met echte moustachos. Ik hoorde dat ze mezcal als drankje bij de rups drinken. Waar zie je dat nog?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

LosTr3sAmigos