Boekingen

Voor het boeken van LosTr3sAmigos kunt u contact opnemen met El Manager door onderstaand contact formulier in te vullen.

Aangezien we een zeer zeer druk schema hebben moet u rekening houden met lange wachttijden en ruim van tevoren boeken. Aanmeldingen voor optredens binnen 2 uur worden niet in behandeling genomen. U dient minimaal 4 uur van tevoren te boeken maar nooit voor 14:00 des morgens.

Wij zijn slechts zelden in de gelegenheid post door te nemen, dus mogelijk gaan er enige weken overheen voordat wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Ons gebruikelijke optreden bestaat uit maximaal éénmaal 15 á 20 minuten, eventueel uit te breiden met nogmaals éénmaal 15 minuten maar dat slechts bij hoge uitzondering*.

Honoranium

Het honoranium voor het eerste en enige kwartier beslaat één krat à 24×0,33-liter flessen Cerveza, liefst van het hiernaast afgebeelde merk. Per persoon, wel te verstaan.

Als alternatief accepteren we ook Mescal. We accepteren alleen Mescal met de originele, in eeuwig beschonken staat verkerende Mexicaanse Gusano; ons grote voorbeeld! De Mescal wordt overigens genuttigd met schijfjes citron en een snufje sal. De Gusano wordt altijd met respect verorberd.

Statiegeld
Op uitdrukkelijk verzoek van Les Amigos en om opnieuw geruzie aan het eind van de avond te voorkomen hebben wij nu in het contract laten vastleggen dat het statiegeld de Amigo’s toekomt: U dient de kratten inclusief lege flessen zonder verdere discussie te overhandigen aan Dom Pablo.

* In het verleden is het wel voorgekomen dat er een tweede kwartier aan het eerste en enige kwartier werd toegevoegd. Dit is echter slechts mogelijk na ingrijpen van een gunstig gestemde manager. Steekpenningen maar ook drank, veel drank dragen hier zeker toe bij.

Vul voor een boekingsaanvraag onderstaand formulier in


Comments are closed.

LosTr3sAmigos