Try out Los Tr3s Fiasco

mezcal gall y gallroze mankini

Wat een perfecte opwarmer voor De Dag van het Levenslied  had moeten worden, is uitgelopen op een pijnlijke  vertoning. Terwijl Los Tr3s hun benefiet-optreden voor 50.000 uitzinnige fans in het Estadio Finalemente Zero lieten lopen voor de introductie van hun huismerk Mezcal Gracias Gall y Gall, probeerde de tweeeiige eenlingbroer van Dos Ronaldos, Dos Catastrophos, de eer te redden met een in castraatstem gezongen Mariacchi-versie van het Wilhelmus. Dat resulteerde in twee records: nooit eerder was een stadion zo snel leeggelopen en niet eerder was een nieuw merk de nek omgedraaid. Toch knap…

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

2 Responses to Try out Los Tr3s Fiasco

  1. DonJuan says:

    Mafkezen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *