Los Tr3s missen hun mojo

De generale repeticion van Los Tr3s Amigos is uitgelopen op een ontluistering.  Nauwelijks twee dagen voor de dag van het Levenslied zijn ze hun magie volledig kwijt. Tijdens het repeteren van hun nieuwe hit ‘Hier staat een man’ sloeg het bier dood, verbraken twaalf  amigas hun liefdesrelatie met de hombres en  raakte 112 overbelast door de paniek van omwonenden. El Manager probeert de rust te bewaren: “De mannen brouwen er inderdaad weinig van, maar zondag zijn ze onder invloed van doping, chemisch en mechanisch – ze hebben dan zelf in ieder geval geen idee hoe ze klinken. En ach, het gaat de meisjes allang niet meer om hun samenzang.”

pijn aan oren

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *