LosTr3s afgevoerd na Valkhof optreden

Nijmegen – 10 mei 2015 , Moederdag 2015
LosTr3s zijn afgelopen zondag tijdens het Moederdag benefiet concert afgevoerd wegens openbare dronkenschap en wegens ‘onzedelijk gedrag van walgelijke orde’.
De organisatie van De Dag van het Levenslied heeft op een gegeven moment 112 gebeld waarna politie, de ME en een speciale eenheid van de Marechaussee zijn uitgerukt om de bandleden van het festival te verwijderen.

‘We konden niet anders’ aldus de organisatie. ‘Die idioten misdroegen zich dusdanig dat de veiligheid van het publiek ernstig in het geding kwam. Ze hadden eerst de gehele biervoorraad die bedoeld was voor alle optredende artiesten met z’n vieren opgedronken en wilden daarna Vader Abraham en alle andere aanwezige vaders te lijf gaan’.

El Manager heeft inmiddels namens LosTr3s zijn excuses aangeboden aan alle moeders van het hele land en aan Heineken. ‘Tijdens het optreden zelf zijn we nog redelijk nuchter. Ik kan alleen maar hopen dat de gebeurtenissen daarna snel vergeten worden en dat de herinnering aan het grootse optreden daar niet door bezoedeld raken’

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to LosTr3s afgevoerd na Valkhof optreden

 1. vaderham says:

  Heeft even geduurd voor deze tragedie weer naar boven kwam, maar dit stukje journalistiek toont wederom aan dat het de berichtenden van deze bende (want dat is het) ontbeert aan talent in het algemeen en vaardigheid op welk vlak dan ook in het bijzonder.
  Toegegeven, aan aanleg voor banaliteiten schort het niet. Geen flauwe parodie geschuwd om mij omlaag te halen. Terwijl ik nochtans de grondlegger ben van het genre, maar dan de oprechte en eerlijke kant daarvan. De draak steken met originele en warme gedachten is het gemakkelijke pad dat gekozen wordt, een manier die men vaker aantreft bij lieden die wel gespeend zijn van talent.
  Van God verloren zijn zij die liever potsen maken over andermans rug dan daadwerkelijk hun poten uit de klauwen te steken om een schrale cent te verdienen. De oorlog is een grap voor dit slag volk, terwijl ik ook tijdens die barre tijd steeds maar moed pompte in alles wat destijds goed was.
  Het rechte artiestenpad sinds menschenheugenissen gerespecteerd en als belangrijk ervaren bij iedere grote beschaving wordt op een kinderlijke mannier bevlekt. Dit is niet wat God bedoelde toen hij Nietzsche liet schrijven dat hij dood was en wij mensen zelf tot een soort übermensch zouden moeten stijgen om die leemte op te vullen.
  Ook de verklaringen over drankgebruik en misdragingen is volkomen uit de duim gezogen. IK heb namelijk alles opgedronken en het heeft me een lieve duit gekost om alle claims zonder verdere straffen af te handelen. U kijkt hier dus naar een farce, een zeepbel. Een spiegel zoals u wilt, maar wel 1 van inferieure kwaliteit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *