Geheimzinnige brief openbaart nieuw repertoire Los Tr3s

Van de verdwenen Amigo is een teken van leven ontvangen. Ten burele van de Guatamalteekse avondkrant El Pais is een brief opgedoken uit de Virgin Islands die onmiskenbaar afkomstig is van de vermiste Don,Dom of Dos. El Manager ontkent dat het om aantekeningen gaat over een geheime medley.  Grafologen zien tussen aantekeningen als 6 cervezas, uno litro mezcal con rups  en zick zacke macaroni echter wel degelijk aanwijzingen voor EL METLI.

toegift

Dos Ronaldos is door El Manager het zwijgen opgelegd. Op de vraag of er geheime repetities gaande zijn is zijn antwoord si y no. Een zichtbaar aangeslagen Dom Pablo doet er helemaal het zwijgen toe. Don Juan is niet bereikbaar voor commentaar. Of de brief zal leiden tot de identiteit van de vermiste Amigo is nog niet te zeggen.

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Geheimzinnige brief openbaart nieuw repertoire Los Tr3s

  1. Anjolina del Spanio says:

    Iek ontken ter stellichsten datte die ene amigo hier bei mir ist.
    Hij is NIET hier bei mai under die dekens ik wiederhole hij ist NICHT hier!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *