Amigos onder vuur wegens politieke commotie

Los Tr3s zijn onderwerp geworden van een complexe controverse. Het afketsen van de beursgang van een roemruchte Nederlandse bank wordt toegeschreven aan het effect van het optreden dat de Amigos enige weken geleden gaven in het Witte Huis. Vooral de tekst ik ben Gerrit/ik steel als de raven (&cetera) was voor Minster Jeroen D. aanleiding om een en ander in een nieuw perspectief te zien.

“OK, ook  ik ben een zakkenvuller”, aldus El Manager,”Met lege zakken overigens. Maar ik neem afstand van wat in Den Haag gebeurt. Ik probeer mijn jongens af te schermen van politieke spelletjes. Dat gaat ten koste van hun danspasjes en kost mij alleen maar pesos.”

amigos zalm

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *