Amigo nog steeds niet terecht

Wat rest van de missende amigo

Een van de amigos is sinds enkele dagen vermist.

Tijdens de oefeningen kwam een stalkende fan er achter dat Los Amigos slechts met z’n tweeën waren. Een snelle rekensom gaf uitsluitsel: er mistte inderdaad één lid.

Om wie het gaat kan de directie nog niet zeggen, ‘We zijn de bandleden lijst kwijt en weten dus nog niet wie er precies mist’. Het enige wat we tot nu toe weten is dat hij zijn sombrero, mustache, gitaar en wat kleingeld heeft achtergelaten’.

Los Tres hadden zelf nog niet in de gaten dat er één amigo mistte. ‘Bij de laatste telling van afgelopen zondag waren we nog met z’n drieën.’

Dat de band al de hele week aan het oefenen is zonder opgemerkt te hebben dat er één amigo mist is niet vreemd. ‘Door de enorme druk is er geen tijd om bij iedere oefening te tellen of we compleet zijn. Het klonk tijdens de oefeningen wel een stuk slechter en we vroegen ons al af waar dat door kwam. Nu is dus duidelijk wat de oorzaak was: We missen één stem’. LosTres hopen dat de amigo weer snel boven water komt. ‘We missen hem of haar enorm en hebben er heel veel verdriet van’.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *