Hotel overgenomen door LosTr3s

Hotel AmigoLosTres Manager El Manager heeft afgelopen woensdag tijdens een korte zakenreis in Brussel op de valreep een nieuw hotel gekocht. “Ja, het was een koopje dat kon ik niet laten liggen”.

Hoe hij het hotel zal betalen is nog de vraag: LosTr3s zitten diep in de schulden en het is bijna ondenkbaar dat de bank de geldkraan zomaar zou hebben geopend.

“Kijk, daar ben je dan manager voor. Ik heb die maffe accountmanager aangeboden om een exclusief optreden bij hem te verzorgen aan huis.”

De geruchten gaan dat de bankdirecteur gezwicht is uit angst dat de amigos er tijdens dat privé optreden met zijn vrouw vandaar zouden gaan. De geldkraan is vervolgens volledig opengedraaid op voorwaarde dat Los Tres Amigos ver van zijn huis en zijn vrouw zouden blijven.

Hotel Amigo2

El Marinero verlaat het hotel na de overname

Bij het verlaten van het hotel heeft El Manager weer extra kosten gemaakt.

‘Kijk, zo een taxi is op de lange termijn stukken goedkoper als je hem koopt. Lange termijn visie, that’s the secret of succes!”

 

Hotel Amigo is inmiddels failliet.
Nog geen 24 uur na de overname heeft de curator er de stekker uit getrokken. “Het was een gezond bedrijf maar de nieuwe eigenaar heeft het goedlopende hotel in no-time om zeep geholpen. Zijn plan om het hotel om te bouwen tot snorren fabriek had geen kans van slagen”. Ook de oude eigenaar is woest. “Het is toch niet te verkroppen dat die ellendige Amigo ons goedlopende familiebedrijf dat al bestaat sinds 1865 binnen enkele uren de nek heeft omgedraaid? Eeuwig zonde!”

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Hotel overgenomen door LosTr3s

  1. Clément says:

    Goan jullie nog ene doorstart maken?
    Wat Brussel miest is namelijk ene SnorrenFabriek, alsjeblieft toch, allé maak een doorstart als dat nog ene mogelijk zou zijn?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *