Tickets in no-time uitverkocht

Alle tickets voor het concert van LosTres op 14 maart as zijn al uitverkocht, nog voordat ze officieel te koop waren.

Tickets nu al uitverkocht

Volgens experts is dit helemaal niet mogelijk. Je komt wel eens tegen dat de tickets binnen een uur uitverkocht zijn, zelfs binnen enkele minuten hebben we al eens meegemaakt maar dit slaat alles, aldus H. Tessers, directeur van de grootste online tickets webshop van Nederland. “We hebben alleen maar reeds verkochte tickets aangeboden gekregen van de organisatie van LosTr3s.”

Over hoe dit mogelijk is zegt LosTr3s bandlid Don Ronaldo: “Dat is een bekende managers truc (….) Op de zwarte markt zijn ze veel meer waard dan via de officiële kanalen dus we kopen die tickets van tevoren allemaal op. Dat is bij alle grote bands heel gebruikelijk heb ik mij laten vertellen”.

Dat deze ‘bekende managers truc’ bij het vorige concert van 4 jaar geleden een schuld heeft opgeleverd van meer dan twee ton waar LosTr3s aan onderdoor is gegaan en nog steeds onder gebukt gaat wuift hij snel weg. “Dat lag aan de tijd van het jaar, het was winter en het sneeuwde. Dan koopt natuurlijk niemand een ticket voor een buitenlucht optreden. De weersverwachtingen zijn nu veel beter door de algehele opwarming van de aarde en bovendien treden we binnen op”.

De overige twee leden van de band zijn er echter niet helemaal gerust op. “We hebben nog nooit een cent gezien van welk optreden dan ook. De schulden lopen juist alleen maar op. Dat zal nu wel niet anders zijn, we zijn er al een beetje aan gewend geraakt maar leuk is anders”.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tickets in no-time uitverkocht

  1. Carla says:

    Beste Amigos ik wil heeeeel graag met 6 vriendinnen naar jullie optreden komen.
    Aljeblieft, wat kan ik doen om nog aan tickets te komen?

  2. Michael says:

    De tickets op de zwarte markt zijn ook al weer uitverkocht…. Allemaal opgekocht door de manager!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *