Optreden loopt uit de hand

Optreden loopt uit de hand: 20 gewonden

Fans van Justin Bieber

Een optreden van LosTresAmigos is altijd weer een hele toestand. Niet alleen voor alle hysterische fans, maar ook voor de plaats waar de populaire tienerband optreedt.

In de Noorse stad Oslo, waar LosTres gisteren een ‘verrassingsconcert’ gaf op het dak van de opera liep het dit keer wel heel erg uit de hand. De burgemeester gaat een onderzoek instellen.

Het gevolg van zo’n  verrassingsconcert? Zo’n 15.000 gillende meisjes, 2 of 3 jongemannen en 300 wilde politievrouwen die het witte gebouw bestormden en elkaar verdrongen om maar een glimp van hun helden op te vangen. Meer dan 20 werden er naar de ziekenboeg afgevoerd met verwondingen en uitputtingsverschijnselen. Politiehonden hadden de grootste moeite om de massa rustig te houden en het verkeer lag enkele uren stil. Volgens de Amerikaanse entertainment website TMZ stond de politie zelfs op het punt een noodtoestand af te kondigen. De burgemeester is niet blij met alle onrust en wil weten waar de chaos precies vandaan kwam.

‘Geheim’

Er was weinig geheims aan het concert, want al aan het begin van de week overstroomde het vliegveld van Oslo met LosTres-fans, die het gerucht volgden dat LosTres een gratis concert zou geven ter promotie van hun aloude cd. Achteraf gaf LosTres zelf ook toe dat het toch niet zo slim was een geheim concert te geven, gezien het ‘enthousiasme’ van hun achterban.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *