Plaats en Datum optreden bekend

Nijmegen – 1 juni 2011

Tijdens een ingelaste persconferentie heeft manager Marinero van LosTr3sAmigos bekend gemaakt dat LosTres een extra optreden zal geven voor een select gezelschap. Het optreden zal plaatsvinden op vrijdag 24 juni, in ‘The Shuffle‘ te Nijmegen. Michael Jackson zal uiteraard tijdens de avond een gastoptreden geven.

– Update  21/6/2011 –
het geplande optreden op
24 juni gaat NIET DOOR.

Voorprogramma

De gehele middag, voorafgaande aan de opening van de zaal, zullen vele bekende Nederlanders samen met beroemde buitenlandse gasten het voorprogramma verzorgen. Enkele namen: Andre Hazes , Bert Heerink , Boudewijn de Groot , Cornelis Vreeswijk, Dennie Christian , Erwin Radjinder , Frank Boeijen , Frans Bauer , George Baker , Gerard Joling , Guus Meeuwis , Hein Simons , Henk Wijngaard , Herman Berkien , Huub Hangop , Jacques Herb , Jan Rot , Jan Smit , Jody Bernal , Johan Heuser, Jules de Corte , Koos Alberts , Marco Borsato , Paul de Graaf , Peter Douglas , Raymond van het Groenewoud , Rene Froger , Rita Reys , Rob de Nijs , Robert Leroy , Robert Long , Ronnie Tober , The Lau , Vader Abraham , Wesley , Armand , de Travoltas, Jan Keizer , Lee Towers , Willem Nijhol, maar ook Anita Meijer , Anouk , Birgit Schuurman , Pussycat , Trijntje Oosterhuis , Abel , Antje Monteiro , Corrie Konings , Edsilia Rombley , Lenny Kuhr , Liesbeth List , Marc Marie Huijbrechts , Mariska Veres, Marlayne , Michelle , Paula Snoeren , Therése Steinmetz , Willeke Alberti en niet te vergeten de Zangeres Zonder Naam

Kaarten zijn te koop bij www.tickets.nl

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *