Señores sponsoren ‘t Glazen Huis

EINDHOVEN – LosTresAmigos willen vaste slaapgast van het Glazen Huis worden. Na hun optreden in Eindhoven zei Don Pablo tegen Sander Lantinga dat het zo goed is bevallen, dat ze in zijn voor herhaling.

LosTresAmigos hebben twee keer in het bekendste huis van Nederland mogen slapen. Ze hebben het goed naar hun zin gehad bij Giel, Gerard en Coen. Volgens ingewijde bronnen hebben de heren meer gedronken dan nodig was en is er een ‘substantieel percentage’ van de ingezamelde 7 miljoen uitgegeven aan Mescal. Manager Marinero gaf aan dat LosTres het goede doel steunt maar dat er jammer genoeg na aftrek van vaste drank- en managers- kosten geen geld meer overbleef voor een financiele bijdrage.
Nadat ze eruit moesten wegens ‘ongewenste??’ avances van Don Juan jegens Giel, hebben ze een optreden gegeven waarbij het dak eraf ging. De reparatiekosten zijn voor rekening van de organisatie.

Het is nog niet bekend waar het Glazen Huis volgend jaar staat, maar als het aan LosTres ligt, zijn ze erbij. Een rol als vaste vervanging van Giel, Gerard en Coen zien we wel zitten, grapte Don Ronaldo backstage. Of deze grap serieus wordt genomen, is een kwestie van afwachten..

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *