Amigos feliciteren leonardo met zijn zoveelste verjaardag

LosTr3sAmigos waren afgelopen nacht aanwezig op een van de veelbesproken verjaardagsfeesten van meestercrimineel Leonardo E.

De Spaanse krant El Pueblo heeft foto’s gepubliceerd van het feestje in de villa van Leonardo E. op Sardinië. En daarbij moet u niet denken aan een gezellig onderonsje op de zondagmiddag met cake en koffie, maar aan schaarsgeklede modelletjes, mannen met semi-stiffies en ‘Leo’ die er als een soort zonnekoning tussendoor wandelt. Volgens amigo Marinero zijn de feestjes wekelijkse kost; Leo zou elk weekend vrienden, artiesten en een batterij batsmeisjes laten invliegen. En die gaan natuurlijk niet nababbelen over de laatste calcio uitslagen. Overigens betreft de hier geplaatste foto een kiekje van Leonardo samen met zijn zus Lucilda.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *