Amigos krijgen adellijke titel van Charles en niet van de Queen

London – Buckingham Palace

De rockersband Lostr3samigos zal niet door Queen Elizabeth II (87) maar wel door haar zoon prins Charles worden verheven tot de adelstand. Dat bevestigt maandag een woordvoerster van Buckingham Palace in Londen. “De Queen is vrijdag niet op het paleis aanwezig en heeft dus geen tijd”, aldus de woordvoerster, die benadrukt dat het niet de bedoeling is de band op die manier te beledigen en dat het regelmatig gebeurt dat de koningin niet zelf de ‘honneurs’ waarneemt.
Los Tres Amigos heeft bij woordvoerder Don Pablo laten weten zelf ook niet aanwezig te zullen zijn. “Wij willen de titel best krijgen, maar dan wel van de Queen zelf” aldus Pablo.

This entry was posted in Geen categorie and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *