Madame Tussauds onthult LosTr3sAmigo’s

Madame Tussauds London heeft tijdelijk een wel heel bijzondere tentoonstelling: 4 beelden van Lostr3samigos

Gisteren is in het Madame Tussauds-museum in Londen het wassen beeld van LosTr3sAmigos onthuld. LosTtr3s konden zelf niet aanwezig zijn bij de onthulling wegens persoonlijke redenen. Ze zijn momenteel op de vlucht voor een agressieve fan nadat Don Pablo de nacht zou hebben doorgebracht met diens vrouw.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Madame Tussauds onthult LosTr3sAmigo’s

  1. marinero says:

    Laat het voor iedereen duidelijk zijn: Het is onmogelijk dat ze samen de nacht hebben doorgebracht, want die vrouw was helemaal niet aanwezig op de party waar die gast het over heeft en bovendien: toen Pablo en die vrouw van de party vertrokken zeiden ze dat ze naar huis gingen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *